Tanken bag Nordsus

Hos NORDSUS finder du tøj til hverdagen. Her er det både afslappet, funktionelt, elegant og klassisk dame- og herretøj til enhver tænkelig anledning. 

Bruger du for meget energi på at vælge dagens outfit, så kan NORVIG hjælpe dig med at træffe en hurtig og sikker beslutning. Fordi du prioriterer det klassiske og enkle look. 

Sætter du pris på bevægelse, om det er havearbejde, løb eller en lang gåtur, så er zebdia, vores sports brand, relevant for dig. Med zebdia tæller alle skridt - også de små skridt, som for nogen, kan ses som værende ubetydelige. Derfor handler motion ikke altid om længde, hurtighed og performance. Det handler bare om at komme afsted - og være i bevægelse. 

Slap af. Dress ned. Med URBAN QUEST får du behageligt, afslappet og løst bambuskvalitet, som får dig ned i gear. Tag det på, når du kommer hjem fra arbejde. Og tag det endelig på, når du bevæger dig udenfor husets fire vægge. Få følelsen af frihed. 

Du skal føle dig stilet dag og nat. Derfor, når aftenen byder på afslapning og hygge, tilbyder vi elegant, feminint og bekvemt nattøj og loungewear fra CCDK Copenhagen. 

Kan du kombinere et feminint og råt look? Ja, med SIRUP Copenhagen. Her finder du tøj til alle kropstyper og former. SIRUP Copenhagen er for den vovede, den nysgerrige, den selvsikre og den romantiske type. 

Har du brug for hjælp?

Gå til vores hjælpside eller kontakt os på mail eller telefon.